همه چیز در مورد کوله پشتی کوهنوردی

راهنمای جامع بک پکینگ یا کوله‌ گردی + 10 اشتباه بک پکینگ

گذاشتن زندگی در یک کوله پشتی و رفتن به کوله‌گردی یکی از ناب‌ترین شکل‌های ماجراجویی است. علاوه بر فواید کمپینگ برای سلامت سفرهای کوله‌گردی  فرصتی را برای رها شدن از فناوری و زندگی روزمره است.

سه دوست در حال بک پکینگ یا کوله‌ گردی

بک پکینگ چیست؟

بک پکینگ یا کوله گردی یک ماجراجویی در فضای باز و ترکیب پیاده‌روی با کمپینگ است و معمولاً در مناطق دورافتاده انجام می‌شود.

این نام از این ایده گرفته شده است که شما باید تمام تجهیزات و لوازم کوهنوردی خود را روی پشت خود حمل کنید. برخلاف پیاده‌روی‌های روزانه، هنگام کوله گردی، کوله‌ پشتی کوهنوردی بزرگ‌تری برای قرار دادن چادر، غذا، آب و سایر لوازم خود برای اقامت یک شبه (گاهی چند شبه) در طبیعت همراه خواهید داشت.

نکات مهم برای بک پکینگ

1. انتخاب مقصد

مسیری که انتخاب می‌کنید، نباید بیش از توان فیزیکی شما باشد. برای مقابله با چالش‌ها مهارت‌های ناوبری خود را به همراه عوامل محیطی خارجی مانند ناهمواری مسیر، دمای فصلی و آب و هوا در نظر بگیرید.

با مکانی شروع کنید که به شما الهام می‌بخشد یا با آن پیوند شخصی دارید. مطمئناً، پارک‌های ملی جذابیت‌های زیادی دارند، اما پیاده‌روی در منطقه اجدادی‌تان یا جایی که احساس نوستالژیکی دارید، می‌تواند بارزش‌تر باشد.

2.  مشخص کردن جزئیات

اگر به تازگی شروع به کوله گردی کرده‌اید برنامه‌ریزی کنید که مسافت کمتری را در یک روز طی کنید. بدانید مکان‌های کمپینگ و نقاط دسترسی به آب و خطرات احتمالی آتش‌سوزی، کجا هستند. گزارش‌های سفر را به صورت آنلاین بخوانید و نقشه‌های توپو را مطالعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با یک کوله‌گرد باتجربه، یک محیط بان یا یک راهنمای محلی صحبت کنید.

یک کوهنورد در حال مطالعه نقشه سفر

3. برداشتن غذای کافی

غذا خوردن در مسیر یکی از بزرگترین لذت‌های کوله گردی است. اما چقدر باید بسته بندی کنید؟ به گفته متخصص تغذیه، آرون اوونز میهو، این قانون خوبی است که هر 60 تا 90 دقیقه یک میان وعده بخورید. چند گزینه وجود دارد که باید در هنگام انتخاب غذا در نظر بگیرید. خوراکی‌های خشک سبک و راحت هستند، اما‌ می‌توانند گران باشند.

رشته فرنگی، ماکارونی جعبه ای و بلغور جو دوسر جایگزین های مقرون به صرفه ای هستند. هر چیزی که می‌خواهید بخورید باید ابتدا درون کوله پشتی حمل شود، بنابراین وزن را هنگام کارایی تهیه غذا در نظر بگیرید. در مورد تراکم کالری استراتژیک باشید: اگر‌ می‌توانید 200 کالری در 4 اونس غذا یا در 1 اونس مصرف کنید، گزینه سبک‌تر را انتخاب کنید. مواد تازه نیز وزن بیشتری نسبت به وعده های غذایی کم آب دارند.

یک کوله گرد در حال آشپزی در طبیعت

غذاهای پرکالری که به پیاده روی شما کمک‌ می‌کند

  • روغن زیتون: 250 کالری در هر اونس (برای طعم بیشتر به شام اضافه کنید)
  • گردو: 185 کالری در هر اونس
  • کره بادام زمینی: 167 کالری در هر اونس
  •  شکلات مغزدار : 134 کالری در هر اونس

کوله گردی در حال نوشیدن و غذا پختن

4. لوازم ضروری بک پکینگ

برخی از اقلام متداول شامل کفش کوهنوردی، پوشاک، بطری آب یا فلاسک کوهنوردی ضروری است. به غیر از غذا، لوازم بهداشتی و اجاق گاز کوهنوردی (اگر یک غذای گرم می‌خواهید)، تنها چیزی که باقی می‌ماند «سه بزرگ» است -کوله پشتی، چادر کوهنوردی و لوازم خواب. قبل از خرید جدیدترین و بهترین تجهیزات، بدانید که جایگزین‌های کم هزینه‌ای وجود دارد.

لوازم ضروری بک پکینگ

چه چیزی را برداریم ؟

برای چند سفر اولتان، توصیه می‌کنیم مقاله  چک لیست لوازم کمپینگ و طبیعت گردی را مطالعه کنید.

5. دستشویی در طبیعت

بسیاری از کمپینگ‌های محبوب در حومه شهر دارای توالت هستند. قبل از سفر درباره مکان‌های توالت تحقیق کنید و برنامه ریزی کنید تا در صورت امکان از آن استفاده کنید. توصیه می‌کنیم در این رابطه مقاله دستشویی در طبیعت را منطالعه کنید.

اگر مجبورید به دستشویی بروید و توالتی در این نزدیکی وجود ندارد، به روش  «ردی از خود به جای نگذار» به دستشویی بروید. نقطه ای دور از مسیرها، کمپ و منابع آب (70 متر) پیدا کنید. حفره ای به عمق 15 سانتی متر حفر کنید و در آن اجابت مزاج کنید. آن را بپوشانید. دستمال توالت خود را بسته بندی کنید زیرا به خوبی تجزیه نمی شود و حیوانات ممکن است آن را حفر کنند.

یک کیت توالت اختصاصی شامل ضدعفونی کننده دست، کاغذ توالت، یک کیسه پلاستیکی برای بسته بندی دستمال توالت مستعمل و یک بیلچه کوچک مفید خواهد بود.

کیت توالت اختصاصی

10 اشتباه بک پکینگ یا کوله گردی

  1. برداشتن وسایل بیش از حد
  2. برنامه ریزی برای پیمایش مسافت طولانی
  3. ناآشنایی با مهارت‌های ناوبری اولیه کوله گردی
  4. فراموش کردن محافظت از غذاها
  5. تست تجهیزات برای اولین بار در مسیر
  6. نادیده گرفتن مراقبت‌های مهم از پا در مسیر
  7. فراموش کردن نوشتن یک برنامه سفر ایمن
  8. آوردن غذای خیلی زیاد (یا خیلی کم).
  9. فراموش کردن لوازم ایمنی اضطراری و کیف کمک‌ های اولیه
  10. تلاش برای یادگیری همه چیز به تنهایی

8 نکته برای کوله گردی

  1. از کوچک شروع کنید
  2. برای پیمایش آماده باشید
  3. با کسی که تجربه کوله پشتی دارد، همسفر شوید
  4. نحوه استفاده از وسایل خود را بدانید
  5. آب و هوا را بررسی کنید
  6. به یکی از دوستانتان بگویید کجا‌ می‌روید و چه زمانی برمی‌گردید
  7. با آرامش وسایلتان را پیش از سفر جمع کنید
  8. هنگام آشپزی مراقب باشید

نکته تخصصی: آینده نگری کلیدی است

کارهایی را انجام دهید که در آینده شما را از  کمک‌های اولیه بی‌نیاز می‌کند. به عنوان مثال از گرما و سرما خود را محافظت کنید، آب خود را فیلتر کنید و از پاهای خود مراقبت کنید.»

 

تحریریه کی‌تو ایران

تیم تحریریه کی‌تو ایران متشکل از جوانان علاقه‌مند به کوهنوردی و کمپینگ است که تلاش می‌کنند تجربیات و دانش خود را در اختیار سایرین قرار دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا