برای محصولات بیشتر، کلیک کنید
هیچ محصولی یافت نشد
منو
آخرین دیدگاه
دیدگاهی وجود ندارد
جست و جو بلاگ

دستشویی در طبیعت

پست شده در7 ماه ها گذشته

یکی از معضلاتی که در طبیعت و کوهنوردی با آن روبرو هستیم مشکل اجابت مزاج یا دستشویی است. با افزایش تعداد کوهنوردانی که در سالهای اخیر به قله ها و طبیعت روی آورده اند و عدم آموزش مناسب در این زمینه باعث آلودگی کوهستان و طبیعت شده است. این معضل در قله های مرتفع دوچندان است و باعث آلودگی محیط و شیوع بیماری ها در قلل مرتفع جهان شده است. در سال های اخیر قوانین سخت گیرانه ای جهت بازگردان فضولات انسانی وضع شده است. ما در خانه آب لوله کشی داریم و محلی به نام دستشویی اما در طبیعت خبری از دستشویی نیست و از آنجایی که آب لوله کشی نداریم شرایط سخت تر هم می شود. مخصوصا اگر با گروه کمپ زده ایم این معضل دوچندان خواهد شد. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام لذت بردن از طبیعت ناگهان با صحنه ای زننده روبرو شده اید. زباله های انسانی جدای از ایجاد حس ناخوشایند برای افراد، باعث ایجاد آلودگی های محیط زیستی هم می شوند. در این مقاله می خواهیم در مورد دستشویی درطبیعت صحبت کرده و راهکارهایی در این زمینه ارائه کنیم.

ادرار در طبیعت معضلات خودش را دارد. برخی از حیوانات با ادرار قلمروی خود را مشخص می کنند و برخی به سمت ادرار کشیده شده یا از آن دور می شوند. برخی نیز ادرار را با نمک اشتباه گرفته و زمین را حفر می کنند.

اگر هنوز دستشویی صحرایی درست نکرده اید و مورد اضطراری پیش آمد آقایان می توانند از بطری یا خانم ها از فانل ادراری استفاده کنند. فانل ادراری (یا دستگاه دفع ادرار سیار بانوان) وسیله ای برای ایستاده ادرار کردن خانم هاست که در سفرهای کمپینگ می تواند مفید باشد.

 

انتخاب محل

مهمترین نکته در مورد ایجاد یک دستشویی مکان آن است. محلی امن که از منابع آبی فاصله داشته باشد تا آب را آلوده نکند. این فاصله می بایست حداقل 70 متر باشد. بهتر است دور از پرتگاه یا محل ریزش سنگ یا خطرات احتمالی باشد. اگر در بالادست رودخانه دستشویی کنید ممکن است با اولین باران باکتری های جمع شده به سمت رودخانه حرکت کند و باعث آلودگی آب رودخانه شود.

وسیله مورد نیاز

دستمال توالت

ژل ضدعفونی

کیسه پلاستیکی برای دستمال های مصرف شده

بیلچه

 

حالا که محل دستشویی را پیدا کردید می بایست یک گودال حفر کنید. عمق گودال به تعداد مسافران بستگی دارد اما می بایست حداقل 20 سانتیمتر عمق داشته باشد. قطر این گودال نیز می بایست بین 20 تا 30 سانتیمتر باشد. یک بیل همراهتان باشد تا بتوانید به راحتی گودال حفر کنید و پس از دستشویی روی مدفوع را بپوشانید.

اطراف گودالی که کنده اید را از اجسام تیز یا خارو خاشاک تخلیه کنید. سپس به اعضای خانواده یا گروهی که با آن ها کمپ زده اید یاد بدهید تا چطور از دستشویی صحرایی استفاده کنند. به آن ها بگویید که پس از استفاده از گودال با بیلچه مقداری خاک روی فضولات بریزند.

در برخی مناطق همچون کوهستان یا مناطق حساسی که افراد زیادی در آن رفت و آمد می کنند یا مکان هایی که امکان دفع فضولات انسانی نیست می بایست از کیسه ها یا محفظه های مخصوص فضولات جامد استفاده کرد.

نکته مهم

دستمال کاغذی ها را داخل گودال نیاندازید. بهتر است یک کیسه پلاستیکی در کنار گودال از جایی آویزان کرده تا از پراکنده شدن دستمال کاغذی های استفاده شده جلوگیری شود. بازیافت دستمال کاغذی ها بیش از 5 ماه زمان می برد.


 

 

 

ثبت دیدگاه
پاسخ دهید
برای ثبت دیدگاه وارد اکانت شخصی خود شوید

صفحه اصلی

کاربری

خانه